Založ si blog

Európa v kríze

Európska únia sa rúti do vážneho nebezpečenstva. Miešanie národov, prevažne prisťahovalcov z ázijských krajín, ale i z Indie, Afriky, a arabských krajín vážne narušujú existenciu silného ekonomického celku Eurozóny. Európa by mala povedať rázne STOP multikulturalnosti, a mala by začať hľadieť na svoje vlastné potreby, a nie neustále pomáhať svetu. Veď kto pomôže EÚ ak nie ona sama?

Keď sa pozrieme na okolo vidíme ázijské spoločnosti, ktoré postupne ovládnu EÚ trh. Veľký nával lacného ázijského tovaru, ktorému nedokáže náš trh konkurovať po cenovej stránke, a tak sa dostávame do situácie, že o náš domáci tovar nie je záujem, aj keď je kvalitatívne na neporovnateľne vyšiej úrovni. S tým je spojené zatváranie fabrík, prepúštenie zamestnancov, a slabý výkon ekonomiky sa  odráža v našich peňaženkách.  Samozrejme, že ak jedna strana prehráva je aj druhá, ktorá sa teší úspechu. USA sa už dlho snaží vytlačiť EÚ z jej postavenia, a získať jej miesto. S ľútostou musím skonštatovať, že sa jej to úspešné darí, ak bude i naďalej pokračovať tempo, a EÚ sa nerozhodne ísť inou cestou, tak stratí svoje postavenie vo svete. Nahradia nás USA, Čína, Japonsko, India…

EÚ, a teda my všetci strácame to najcennejšie. Prichádzame o európsku kultúru. Stráca sa spoločná základňa presvedčenia a citov európskych ľudí. V 19.stor mala Európa spoločnú duchovnú základňu. Táto spoločná základňa sa takmer vytratila. Tolerujeme integritu rôznych ,,náboženstiev, spoločenstiev“, ale oni našu kultúru považujú za nesprávnu. Prečo by sa mala väčšina prispôsobovať menšine? Predsa my sme tu doma! Platia naše pravidlá! ! !

 

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1611x
Priemerná čítanosť článkov: 1611x

Autor blogu

Kategórie

Archív