Založ si blog

Európa v kríze

Európska únia sa rúti do vážneho nebezpečenstva. Miešanie národov, prevažne prisťahovalcov z ázijských krajín, ale i z Indie, Afriky, a arabských krajín vážne narušujú existenciu silného ekonomického celku Eurozóny. Európa by mala povedať rázne STOP multikulturalnosti, a mala by začať hľadieť na svoje vlastné potreby, a nie neustále pomáhať svetu. Veď kto pomôže EÚ ak nie ona sama?

Keď sa pozrieme na okolo vidíme ázijské spoločnosti, ktoré postupne ovládnu EÚ trh. Veľký nával lacného ázijského tovaru, ktorému nedokáže náš trh konkurovať po cenovej stránke, a tak sa dostávame do situácie, že o náš domáci tovar nie je záujem, aj keď je kvalitatívne na neporovnateľne vyšiej úrovni. S tým je spojené zatváranie fabrík, prepúštenie zamestnancov, a slabý výkon ekonomiky sa  odráža v našich peňaženkách.  Samozrejme, že ak jedna strana prehráva je aj druhá, ktorá sa teší úspechu. USA sa už dlho snaží vytlačiť EÚ z jej postavenia, a získať jej miesto. S ľútostou musím skonštatovať, že sa jej to úspešné darí, ak bude i naďalej pokračovať tempo, a EÚ sa nerozhodne ísť inou cestou, tak stratí svoje postavenie vo svete. Nahradia nás USA, Čína, Japonsko, India…

EÚ, a teda my všetci strácame to najcennejšie. Prichádzame o európsku kultúru. Stráca sa spoločná základňa presvedčenia a citov európskych ľudí. V 19.stor mala Európa spoločnú duchovnú základňu. Táto spoločná základňa sa takmer vytratila. Tolerujeme integritu rôznych ,,náboženstiev, spoločenstiev“, ale oni našu kultúru považujú za nesprávnu. Prečo by sa mala väčšina prispôsobovať menšine? Predsa my sme tu doma! Platia naše pravidlá! ! !

 

SR polícia NAKA Kuciak vražda podozrivý zatknutie NRX

Škole sa vyhrážal bombou. NAKA zadržala 14-ročného mladíka

08.05.2024 17:07

Policajti odosielateľa e-mailu vypátrali a zadržali do 24 hodín.

vojna na Ukrajine

Prispelo už 65-tisíc darcov. Zo zbierky suplujúcej štát sa nakúpi žiadaná delostrelecká munícia

08.05.2024 15:57

Za 22 dní sa iniciatíve Mier Ukrajine podarilo vyzbierať celkovo 4 165 309 eur.

vojna na Ukrajine, Volodymyr Zelenskyj

Ukrajina do vojny posiela väzňov. Po vzore Ruska však nejde

08.05.2024 15:14

Norma by mala pomôcť doplniť ukrajinské jednotky a striedať vojakov vyčerpaných po dvoch rokoch bojov.

Kybernetické útoky - autá

Bombové hrozby na školách boli pravdepodobne kybernetickým útokom, uviedla polícia

08.05.2024 15:03, aktualizované: 15:20

Po páchateľovi polícia pátra.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1613x
Priemerná čítanosť článkov: 1613x

Autor blogu

Kategórie

Archív